neljapäev, 28. november 2013

Pardi rinnafilee hapukoore kastmes

 Selline katsetus siis pardifileega! Maitses hästi!

1 pardifilee rind
1 sibul
1 hapukam õun
õli praadimiseks
1 klaas hapukoort
1 klaas vett
soola-pipart maitse järgi

Eelnevalt kuumutame panni,kuhu paneme valmislõigatud pardifilee tükid,puistame neile soola. Praadida 5-7 min,


lisada tükeldatud sibul ja õun,
nüüd hautame seda segu 10 min või kuni sibul on muutunud klaasjaks


nüüd lisame klaas vett ja hautame veel 5 min
nüüd lisame klaasi hapukoort,maitsestame soola ja pipraga, laseme minna keema ja pardifilee on valmis!
 Meie sõime seda tatraga,kuid kõrvale sobivad nii makaronid,riis,kui ka kartulipüree!
Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar