Jälle üks kiire argipäeva roog!
Mina valmistan 6-le inimesele
1 kg spiraal makarone- minu lemmikud Tartu Miili omad
0,5kg kanafileed
6 tk broileri poolkoiba
2 tomatit
1 sibul
300 ml hapukoort või vahukoort - mina eelistan hapukoort
õli praadimiseks
sool-pipar maitsestamiseks
riivitud juustu
Eelnevalt keedame makaronid ja kurname veest tühjaks. Mina keedan 15 minutit.
Samal ajal kui keevad makaronid panna pannile poolkoivad praadima,sest nendega läheb aega rohkem kui kanafileega- mina praen ja hautan poolkoibi 20 min keskmisel tulel.
Peale seda lisan tükeldatud kanafilee,sibul ja ilma nahata tükeldatud tomatid ( tomati naha saab lihtsalt,kui tomatid hoida 10 sek keedetud kuumas vees)
Hautan 10-15 min ,seda segu ja lisan sinna hapukoort,kui sulle tundub,et on segu liiga paks siis lahjendada natukese veega.
Hoian tulel 5 min ja siis valan kanafilee segu makaronide sisse. Segan kõik ära! Valmis!
Eriti maitsavad on koos peale riivitud juustuga
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar