teisipäev, 21. aprill 2015

Hakkliha-kartuli kotletid

 5 keedetud kartuli
 0,5 kg hakkliha'
 1 sibul ja 2 küünt küüslauku
 sool-pipar
 1 muna

Kartulid riivime peeneks kaussi,sinna sisse lõikame sibula ja purustame või riivime küüslaugu. lisame 1 muna ja pipart-soola  ja lõpuks ka hakkliha.

Segame kõik kausis ära ühtlaseks massiks.





Nüüd paneme panni pliidile ja vormime soojaks läinud pannile kotlette


Katame panni kaaanega ja laseme neil pruunistuda ja nii ka teiselt poolt.

Tulemuseks on maitsvad kotletid,mis sobivad hästi rohelise salati või tomati-kurgi hapukoore salati kõrvale. Aga minu pojad söövad neid heameelega ainult hapukoorega.
Head Isu!

1 kommentaar:

  1. Riivime, paneme, oleme, teeme mitmekesi seda kotletti tegema peab?

    VastaKustuta